Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Guide: Oversigt over vegetariske måltidskasser

Er du i tvivl om hvilken måltidskasse som du skal bestille? Bliv klogere på dit valg med vores oversigt over vegetariske måltidskasser fra populære leverandører. Der er masser af muligheder for dig, der gerne vil spise vegetarisk.

VegetarKassen fra Aarstiderne

VegetarKassen er for dig, der nyder grønne måltider. Der er masser af inspiration at hente her, hvor der sørges hver uge for, at du får spændende og nye vegetariske måltider.

Det gode ved VegetarKassen er, at det er en kok, der står bag planlægningen af madplanerne hver uge. På den måde er du sikker på, at du får de vegetabilske proteiner, som du har brug for. Det får du eksempelvis af bønner, korn og linser.

Der er fokus på, at du får masser af grøntsager, som sikrer dig en masse energi, gode vitaminer og næring til kroppen. Få masser af ny inspiration med denne måltidskasse, der kan vælges til 1-4 personer til 4 dage.

Family Feast fra Simple Feast

Denne måltidskasse fra Simple Feast er særdeles populær hos børnefamilier. Family Feast er perfekt for børnefamilien, der gerne vil spise vegetarisk. Den består af tre børnevenlige måltider, som er et stort hit hos børn og voksne.

Det er familiens livretter, der er samlet i den vegetariske måltidskasse fra Simple Feast. Alt er 100% vegetarisk og økologisk. Family Feast er især populær, fordi det er nemme og færdiglavede måltider. Det betyder, at det hele er lavet på forhånd, så du blot skal stå for at færdiggøre retterne.

Derfor går hele konceptet ud på, at du kan få nem, hurtig og lækker hverdagsmad, som du kan servere på 10 minutter. Måltidskassen er til dig, som uanset om du spiser vegetarisk hverdag eller kødfrit et par gange om ugen. Der er masser af inspiration at hente.

Hos Simple Feast er der fuldt fokus på det klimavenlige, miljøvenlige og bæredygtige. Retterne kan være livretter såsom pizza, pakoras, pita, burrito og bolognese. Der er masser af genkendelige retter, som får et twist af nye smagskomponenter.

Den kan vælges til 2-3 personer og 4-5 personer i 3 dage.

Vegetar Måltidskassen fra Skagenfood

Skagenfood tilbyder Vegetar Måltidskassen, som indeholder masser af grønne og velsmagende måltider til ugens hverdage. Kokken fokuserer på at skabe appetitvækkende måltider, som tilpasses din travle hverdag.

Der sørges naturligvis for, at du får vegetabilske proteiner i form af linser, kikærter og bønner. Det kombineres med krydderier, som skaber et twist og en god smag i dine måltider hver gang.

Alle ingredienser er 100% økologiske, så der er masser af smag og god kvalitet i måltidskassen fra Skagenfood.

Måltidskassen gælder til 3 dage og kan vælges til 1-4 personer.

BørneVegetar fra Aarstiderne

BørneVegetar er en måltidskasse, som særligt har været efterspurgt af børnefamilier. Den består af børnevenlige, vegetariske og spændende måltider.

Den indeholder den perfekte kombination af snasket fast food, klassisk mormormad og lækker verdensmad. Det er vegetarretter, som dine børn kan genkende og se frem til.

De er udvalgt, så de er nemme og hurtige at lave i en travl hverdag. Det tager typisk 30 minutter at tilberede. Hvis retterne tager længere tid, er det fordi de skal have en tur i ovnen og klare sig selv.

BørneVegetar kan vælges til 3 og 4 personer i 3 dage. Det er derfor tre aftensmåltider, som du får leveret lige til din dør.

Green Feast fra Simple Feast

Simple Feast står bag flere vegetariske måltidskasser. Udover Family Feast er det også muligt at vælge måltidskassen Green Feast. Den indebærer måltider fra alle verdenshjørne.

Det er perfekt for dig, der gerne vil smage nye ingredienser, krydderier og forkæle dig selv med gode smagsoplevelser.

Så hvis du er madelsker, nysgerrig på madfronten og gerne vil udvide din horisont, er det med garanti, at Green Feast bliver et sikkert hit hos dig. Det hele er 100% økologisk og klimavenligt.

Det lægger op til mange spændende dialoger om de forskellige smagskomponenter og giver dig blod på tanden med at lave mere vegetarisk mad.

Den fås også i den veganske version. Måltidskassen indeholder 3 spændende måltider og kan vælges enten til 2-3 personer eller 4-5 personer.

Vegetar 20 Minutter fra Aarstiderne

For dig der har en travl hverdag eller ikke ønsker at bruge for meget tid i køkkenet, er denne måltidskasse fra Aarstiderne oplagt. Den består af hurtige måltider, som du kan lave på blot 20 minutter.

Denne måltidskasse er genial, fordi den giver dig mulighed for at sund og nærende mad, selvom du har en travl hverdag. Der er nemlig ingen grund til at tilsidesætte kosten, blot fordi du er presset på tid.

Aarstiderne giver dig mulighed for at lette presset ved at tilbyde denne løsning, der gør, at du slipper for at bruge tid på at handle i supermarkedet og kokkerere i timevis. Den kan fås til 1-4 personer i 4 dage.

Comfort Food fra Simple Feast

Et andet alternativ til de vegetariske måltidskasser er comfort food fra Simple Feast. Det er en levering, som du kan få én gang om måneden, hvor du får leveret 4 vegetariske simreretter.

I hvert glas er der til 2-3 personer, og du kan vælge mellem 4 eller 8 glas. Den skal blot opvarmes, og så skal du selv sørge for tilbehør såsom ris, pasta eller brød til maden.

Det er 100% økologisk og fyldt med smag. Der er tre ugers holdbarhed, så du kan gemme simretterne til de travle dage, hvor du måske er alene med børnene eller har en lang arbejdsdag.

Det er et genialt tiltag, fordi det er med til at lette hverdagen, samtidigt med, at det giver dig mulighed for en suveræn smagsoplevelse. Simreretter er altid fantastiske – og især når de har fået lov til at stå og simre i flere timer.

Masser af vegetariske måltidskasser

Som du kan fornemme, er der mange vegetariske måltidskasser at vælge mellem. Du skal derfor beslutte dig for, hvilken leverandør som du ønsker at bestille fra.

Det kan være, at det er menuen, der tiltaler dig bedst. Det kan skyldes prisen eller antallet af personer. Det bedste du kan gøre er at undersøge de forskellige vegetariske måltidskasser og se, hvad der falder i din smag.

Uanset hvad byder det på en god oplevelse, som kan give dig et lille afbræk fra hverdagen.