Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Derfor bør du spise flere salater

Tomatsalaten er super lækker og passer perfekt til rigtig mange forskellige retter. Derudover findes der selvfølgelig et hav af andre lækre salater, som du helt sikkert vil nyde godt af.

Ud over at salater er sunde og lækre er der altså en anden god grund til, hvorfor du bør erstatte dit kød med mere salat og flere grøntsager i din hverdag.

I dag er klimaproblemer og miljøet især nogle store emner, som der er kommet mere fokus på. Det vil nemlig gøre en stor forskel for vores jord, hvis du begynder at skære ned på dit forbrug af kød.

Hvis du vil vide mere om, hvorfor du skal skære ned på forbruget af kød, og hvordan du kan erstatte det, skal du læse med her.

Erstat oksekød, og spis mere bæredygtigt

Oksekød er især en af de helt store syndere, når det kommer til klimaproblemer. Produceringen af oksekød er nemlig enormt belastende for klimaet, og derfor bør man blive bedre til at holde kødfrie dage. Her kan man med fordel erstatte kødet med en lækker tomatsalat eller en anden form for salat. Det at dyrke grøntsager er nemlig slet ikke lige så belastende for klimaet, som det er at producere oksekød. Derudover kan man lave nogle rigtig lækre salater, som uden tvivl kan give samme mæthedsfølelse som en rød bøf.

Hvis du dog ikke føler, at du kan nøjes med at spise en lækker tomatsalat til aftensmad, bør du vælge at spise fjerkræ frem for oksekød. På den måde vil du nemlig også komme til at leve mere bæredygtigt. Produceringen af eksempelvis kylling er langt fra lige så belastende for klimaet, som produceringen af oksekød er. Dog vil det selvfølgelig gøre størst forskel, hvis du holder dig fra kød og begynder at spise flere lækre salater og grøntsager i stedet for.

Få bæredygtig frokost på arbejdspladsen

Selvom du måske er god til at erstatte kød med grøntsager og salater, når du er hjemme, er det ikke sikkert, at det er tilfældet i frokostpausen på arbejdspladsen. Det kan være, at du har et ønske om, at din arbejdsplads får mere fokus på bæredygtighed. Hvis det er tilfældet, kan du med fordel tilmelde jer til en frokostordning hos able. Able er nemlig en virksomhed, der tilbyder lækre frokostordninger, frugtordninger og morgenmad til diverse firmaer. De leverer til over 600 firmaer landet over, hvilket altså gør dem meget tilgængelige. Able er den nye identitet på Frokost.dk, som med navneskiftet gør op med de udfordringer fødevareindustrien står overfor.

Ud over at tilbyde lækre madordninger har able stort fokus på bæredygtighed, når madplanen bliver udarbejdet. På den måde kommer du nemt og hurtigt til at leve mere bæredygtigt i din hverdag, også når du er på arbejde. Derudover slipper du også for at skulle lave en madpakke hjemmefra, hvilket helt sikkert vil spare dig en del tid. Derfor er det bare med at hoppe ind på https://able.dk/ og tilmelde din arbejdsplads en lækker og bæredygtig frokostordning i dag.